По всичко личи, че Николай Михайлов и Билал Бари ще

...
По всичко личи, че Николай Михайлов и Билал Бари ще
Коментари Харесай

Влезлите във фризера на Мъри трудно излизат от него

По всичко проличава, че Николай Михайлов и Билал Бари ще имат време за размисъл и преценка за това какви неточности са позволили.

След един-два разочароващи дуела те надали са изгубили изцяло доверието на Станимир Стоилов. Но сигурно са наясно, че влязат ли във " фризера на Мъри ", оттова мъчно се излиза.
 Николай Михайлов към този момент няколко пъти е минавал през
Николай Михайлов към този момент няколко пъти е минавал през " фризера " на " Герена "

Първият път след грешката му с Вердер

Последното доказателство е от това лято. Тогава треньорът притегли десния бек Анте Блажевич.

Хърватинът обаче не бе на равнище в тренировките по време на лагера, а по-късно и в контролите. Официалният му дебют против ФК ЦСКА 1948 (0:1) бе призрачен, направи куп неточности, като една от тях докара до попадението на противника. Реакцията на треньора бе светкавична - извади го от първия тим и сега двете страни търсят метод да реализират съглашение за разлъка. Такова обаче към момента няма.

През пролетта пък по аргументи, които не са от спортно-технически темперамент, на мушката на треньора попаднаха Димитър Костадинов и Здравко Димитров. Те бяха отписани поради проблеми отвън терена. Мерките към тях бяха същите - изваждане от първия тим. През лятото Костадинов бе трансфериран в столичния Септември. Преди дни пък Здравко Димитров бе преотстъпен на Спартак Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР