По всичко личи, че настоящият селекционер на Франция Дидие Дешан

...
По всичко личи, че настоящият селекционер на Франция Дидие Дешан
Коментари Харесай

Зидан сменя Дидие Дешан във Франция

По всичко проличава, че актуалният селекционер на Франция Дидие Дешан ща напусне поста си след края на Мондиал 2022. Именно тогава изтича контрактът на експерта отпред на „ петлите”, а неотдавна президентът на Френската футболна федерация Ноел льо Грае показа, че все още двете страни не са мислили за удължение на контракта.

Самият Дешан пък загатна, че желае да се завърне час по-скоро към клубния футбол, където може да бъде всекидневно ангажиран с работата си.

Според някогашния френски национал Никола Анелка тези сигнали са явен знак за разлъка сред двете страни. Бившият нападател даже твърди, че към този момент е открит заместител на Дешан в лицето на друга френска легенда – Зинедин Зидан.

„ Мисля, че и двете страни знаят каква е обстановката. Най-вероятно Дешан към този момент е съобщил на президента на Френската федерация, че няма да продължи. Мисля, че не го афишират още в този момент, с цел да не дестабилизират тима. Дешан е отпред на Франция към този момент 10 години и свърши страхотна работа. Мисля, че Зидан ще бъде неговият наследник”, разяснява Анелка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР