По всичко личи, че инфлуенсърката Антоанет Пепе успя да върже

...
По всичко личи, че инфлуенсърката Антоанет Пепе успя да върже
Коментари Харесай

Антоанет Пепе ражда дете на Иво Карамански-син през лятото

По всичко проличава, че инфлуенсърката Антоанет Пепе съумя да върже и Иво Карамански-син, поради че към този момент е в напреднал етап от бременността си. Многодетната майка е в очакване на четвъртата си рожба, плод на любовта й с наследника на Иво Карамански, носещ същото име. Той е трети подред татко на децата й, откакто от предходните си връзки, Пепе има София, Сиена и Матиас.

 

Тя е в петия месец от бременността си и ще подари Иво Карамански-младши със наследник, който би трябвало да поеме първата си глътка въздух в края на август. По всяка възможност наследникът ще носи името Иво Карамански, както се споделя татко му и починалият му дядо – Кръстника на българската мафия.

 

Интересното в тази ситуация е, че Антоанета Пепелджийска, както са същинските имена на инфлуенсърката, настойчиво крие радостната новина, защото се тормози от упреците на мнозината, които ще я подлагат на критика, че чака четвърта рожба от трети мъж, а е едвам трансферирала 30-те. По всичко проличава, че ще успее да надмине и най-плодовития ни футболист Благой Георгиев – Джизъса, който досега има едвам четири деца от три дами, само че пък е с цяло десетилетие по-голям от Пепе.

Инфлуенсърката признава, че доста се визира от рецензията и мнението на близките, когато не е ласкаво. Години наред не можела да спи поради най-популярния измежду майките интернет конгрес „ БГ Мама “, където постоянно се дискутирали децата и мъжете й. Най-много я засегнал жлъчен коментар, който гласял: „ Тази ражда със скоростта на некастрирана улична котка – все от разнообразни котараци! “.

 

Преди две години тя написа и книга, в която признава, че с всичките си мъже забременява стремително – още в първите три месеца от връзките си. В случая с Карамански обаче изчака повече от година – двамата се загаджиха през лятото на 2022 година Според изказванията на осведомени, Карамански-син бързо изискал дете от кака си Пепе, само че тя решила този път да отсрочи зачеването известно време. 

 

Свекърите Нели Атанасова и Александър Сано, са приели с необятни прегръдки новата снаха, която има 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво. Наследникът, който носи името на татко си, е бясно влюбен в шармантната дама, издават близки до тях. Припомняме, че Карамански е доведен наследник на артиста Александър Сано, който го обича и се грижи за него като за лично дете, а преди години даже го осинови. Нели също приемала снахата и се грижела за трите й деца като за свои лични. Те не я назовават „ бабо ”, тъй като е прекомерно млада и хубава, че да й споделят по този начин. Нели умерено може да мине за майка на малчуганите, макар че тази година ще чукне 50 лазарника, наподобява в действителност феноменално.

Преди към 4 години Антоанет снима раждането на сина си Матиас и го качи в персоналния си канал в ютюб. Тя и тогавашната й половинка Филяка от „ Типично ”, станаха същинска сензация в онлайн пространството. Видеото събра хиляди гледания, а мненията бяха както позитивни, по този начин и негативни поради сензитивното наличие.

 

Част от почитателите на Пепе са обезпокоен по какъв начин ще изхранва четири гърла, като Иво Крамански няма изключително огромни приходи като диджей, а наследството от татко му мафиот по този начин и не стигна до него. Актуалната двойка дружно с трите деца, двете им огромни кучета и заекът им живеят в тристаен апартамент в квартал „ Красна поляна ”, където е много тясно, а с появяването на новия член на фамилията ще бъде още по-пренаселено.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР