По всичко личи, че Брад Пит вече е зает и

...
По всичко личи, че Брад Пит вече е зает и
Коментари Харесай

Коя е Никол, новата жена до Брад Пит? Моделът е с впечатляваща биография

По всичко проличава, че Брад Пит към този момент е ангажиран и новата дама до него не е Дженифър Анистън. На 26 август бяха оповестени фотоси на артиста и модела Никол Потуралски - двамата дойдоха във Франция, в чиято южна част Брад има къща. Източници на медиите оттатък Океана настояват, че двамата към този момент са дружно и ще прекарат почивката си точно в Европа.

Виж още: Защо упрекнаха Адел в културно заграбване? Певицата качи фотография, която стана мотив за скандал

Според английски медии двамата са дружно от ноември предходната година, като са засечени на събитие на Кание Уест. Твърди се, че са прекарали времето си там дружно и са се чувствали добре в компанията на другия.

Виж още: Нито PCR тест, нито QR код: Нищо не спря Ева Веселинова за мечтана сантиментална почивка в Гърция

Коя е Никол? Моделът е на 27 година, родена е от полско семейство, само че е родена в Бергкамен, Германия. Работните ѝ задължения постоянно я карат да пътува сред Берлин и Лос Анджелис. Никол приказва пет езика, като измежду тях са британски, немски, както и майчиният ѝ полски език. Тъй като прекарва много време в Италия и Франция, се допуска, че другите два езика са точно френски и италиански. 

Виж още: Шоу, каквото историята не помни: Кои са огромните печеливши от MTV VMA 2020?

Моделът има 7-годишен наследник, плод на любовта и брака ѝ с Роланд Мари, притежател на прочут ресторант в Берлин. Интересен факт е, че Брад Пит е посещавал въпросния ресторант около премиерата на " Имало едно време в Холивуд ".

През март тази година Никол демонстрира своята дребна татуировка на врата си - на нея се чете " Луна " на британски. Не е ясно какво тъкмо значи това, само че през февруари тази година в Instagram тя разгласява пост, в който пишеше, че ѝ липсват разходките с нейната обич, като придружи това самопризнание с емоджи луна.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР