По време на юбилейното издание на Международния Автомобилен салон София

...
По време на юбилейното издание на Международния Автомобилен салон София
Коментари Харесай

Премиум класата на автомобилите нахлува на есенния салон с много мощ

По време на юбилейното издание на Международния Автомобилен салон София през октомври на повърхност от 400 кв.м. BMW Group България ще показа впечатляващи модели на марките BMW и MINI.

Само месец след автосалона във Франкфурт своята премиера в България ще направи новото първокласно BMW Серия 6 Гран Туризмо. То предлага неповторима композиция сред върховен клас вътрешно съоръжение, гъвкава функционалност и грациозен дизайн. Благодарение на олекотената структура, тежестта е намалено приблизително с към 150 кг спрямо предходния модел. Двигателите са оборудвани с най-модерната технология Twin Power Turbo и серийно са комбинирани с 8-степенна трансмисия Steptronic.

Новото BMW M550d xDrive добавя последното потомство на сполучливия бизнес седан с още повече мощност. Редовият мотор е с работен размер 3 литра и е оборудван с модерната технология M Performance Twin Power Turbo с четири турбокомпресора. Той развива впечатляващите 294 кВт/400 к.с. при 4 400 об/мин при междинен разход на гориво 6,6-5,4 л/100 км. Предаването на мощността е поверено на серийната 8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

Сърцето на новото BMW M760Li xDrive несъмнено е моторът с работен размер 6.6 л. с надпис „ M Performance " под капака, който развива мощ от 448 кВт /610 к.с. при 5 500 об /мин и оптимален въртящ миг от 800 Нм при 1 550 об/ мин. Мощният елемент с най-модерна технология M Performance Twin Power Turbo форсира този свръхлуксозен автомобил от 0 до 100 км/ ч за единствено 3.7 сек и разрешава оптималната скорост от 250 км/ ч. А с опционалния пакет M Driver оптималната скорост е електронно лимитирана до „ скромните " 305 км/ ч. Благодарение на новаторската система на окачването Executive Drive Pro се реализира доста добра композиция сред впечатляваща динамичност на ръководството и оптимален комфорт на возене.

Феновете на марката, които избират интензивен пулс и високи дози адреналин, ще могат да допрян на ревюто BMW М4 Купе, оборудвано с пакет Competition. След направеното обновяване на BMW Серия 4, това последно потомство включва серийно адаптивни Full LED фарове с хексагонална графика и нови LED задни светлини. 3,0-литровият M Twin Power Turbo редови 6-цилиндров мотор съчетава най-хубавото от двата свята: високооборотни характерности (до 7 600 об/мин) и ненадмината мощност с 550 Нм въртящ миг.

На софийския салон ще ни чака и MINI Hatch John Cooper Works с мотор TwinPower с мощ 170 кВт., което форсира от 0 до 100 км/ ч. за 6.3. сек., а оптималната му скорост е 246 км/ч. Двигателят е с тубокомпресор и twin-scroll технология, която разрешава 320 Нм въртящ миг и предлага разтърсваща мощност. Новият мотор е по-бърз и по-икономичен. Втвърденото окачване и ниския център на тежестта още повече усилват спортното чувство, съвсем като при картинг, което това особено MINI ни дава.
И от територията на първокласните спортни коли дано прескочим при високопроходимите премиум машини с английски финес на щанда на „ Мото Пфое ". Най-новият член в фамилията на Range Rover - Velar - е основан да запълни „ бялото поле " сред Range Rover Evoque и Range Rover Sport. Velar предлага равнища на проходимост и разкош, непознати до момента в сегмента на средноразмерните SUV коли. Изключителното внимание към прецизността на всеки подробност и някои истински дизайнерски хрумвания доразвиват ДНК-то на английските модели и повдигат завесата към идващите генерации коли на първокласния бранд от Острова.

Най-изявеният спортист в гамата - Range Rover Sport - е планиран да се оправя безпроблемно с всяко затруднение, разкрило се пред него. Той е най-бързият, чевръст и динамичен модел на Land Rover. Иновативните технологии, употребявани в дизайна и при конструирането на олекотеното окачване и шасито, способстват за неповторимото показване на този SUV с доста гении.

Discovery е една от емблемите на Land Rover. Типичният авантюристичен имидж на марката значително е заслуга на 4-те генерации на модела до момента. Новият Discovery въплъщава устрема на Discovery да отиде „ oтвъд " (Above and Beyond), като съчетава английски жанр и неудържимо увлечение към разкриване на нови територии, недостижими досега с автомобил. Това е достоверен 7-местен SUV с три реда пълноразмерни седалки, с висока проходимост, деловитост и разкош, доближаващ се до този на Range Rover.

Автомобилите не са просто транспортни средства - те са бизнес и даже пристрастеност за голяма част от хората на нашата планета. Затова им отделяме огромно внимание, доста време и постоянно поставяме специфични грижи за тях. На щанда на компания „ Бомар България " посетителите на ревюто ще могат да намерят последните разработки на най-известната костенурка в света - продуктите на международния водач в автокозметиката Turtle Wax. На щанда ще бъде изложена за първи път и богата гама СХ-80, която слага нови стандарти при многофункционалните мазила, поради добавения в тях Teflon. Там ще бъдат и най-продаваните във Англия аксесоари и автолампи, създадени от британската марка Ring Automotive, както и най-новите технологии за лепене - лентите НРХ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР