По време на весела среща с приятел споменавате коментар на

...
По време на весела среща с приятел споменавате коментар на
Коментари Харесай

Четири начина да приключвате работния ден щастливи

По време на радостна среща с другар споменавате коментар на сътрудник, който ви е ядосал. Часове по-късно и двамата осъзнавате, че от самото начало сте говорили за това, какво ненавиждате в работата си. Упс!

Още тук ще заявим нещо: не позволявайте това да се случва. Има сложни моменти, само че значимото е да запазвате баланс.

Нали не желаете провокациите в работата да пречат на живота ви отвън офиса? Затова предлагаме да употребявате идващите четири трика. Те ви разрешават да бъдете щастливи в края на работния ден.

1. Хвърлете взор на достиженията си

В края на всеки ден отделяйте време, да вземем за пример 5 минути, с цел да напишете на лист това, което сте постигнали през последните 8-9 часа.

Вашите сътрудници и началник са заети със своите задания. Затова е значимо сами да поемете този ангажимент, споделя Уилям Аруда, създател на Ditch, Dare, Do: 3D Personal Branding for Executives.

Той добавя, че не трябва да се тревожим, в случай че описът ни не е дълъг или пък съдържа единствено дреболийки. Всеки огромен план се състои от тях!

Този обред ще ви помогне да се чувствате по-добре и ще ви подтиква да бъдете по-продуктивни. Защото… да вярвате, че нищо не сте създали, не е по никакъв начин „ топло “.

2. Подгответе се за на следващия ден

Вижте повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР