По време на Срещата на високо равнище, част от Инициативата

...
По време на Срещата на високо равнище, част от Инициативата
Коментари Харесай

11 президенти на американски търговски камари от ЦИЕ искат по-добра инфраструктура, енергетика и дигитализация


По време на Срещата на високо ниво, част от Инициативата „ Три морета “, единадесет президенти на Американски търоговски камари подписаха документ, в който поддържат самодейността за по-добра инфраструктура, диверсифицирани и сигурни доставки на енергийни запаси и растеж на цифровата сфера. Общата цел на самодейността е да построи по-интегриран, проспериращ и сигурен район с резистентен Единен пазар, а документът бе подписан на 6 юни.

Инициатвата „ Три морета “ включва страните, които са ситуирани сред Адриатическо, Балтийско и Черно морета: Австрия, България, Хърватия, Чешка република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Слования и Словения.

Американските камари в тези страни са в подготвеност да окажат поддръжка, с цел да се дефинират тъкмо функциите на всяка от заинтригуваните страни; да дават познания и умения, както и да съберат на едно място бизнес, държавни управления и вложителите, с цел да се осъществят такива трансгранични планове в сферите на технологиите, търговията, превоза, енергетиката, цифровия пазар и кибер-сигурността.

От страна на Американска комерсиална камара в България документът бе подписан от президента на организацията Оливие Маркет.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР