По време на събитието Computex 2018 компанията ASUS представи голям

...
По време на събитието Computex 2018 компанията ASUS представи голям
Коментари Харесай

ASUS ROG Rapture GT-AX11000: флагмански рутер за геймъри

По време на събитието Computex 2018 компанията ASUS показа огромен брой нови устройства, в това число и серия безжични рутери, поддържащи към момента неутвърдения стандарт Wi-Fi 802.11ax (Next-Gen Wi-Fi).
Новата серия безжични устройства се оглавява от флагманския модел ASUS ROG Rapture GT-AX11000 с обща пропускателна дарба 11000 Mb/s. Устройството принадлежи на семейството Republic of Gamers (ROG) и се нарежда от производителя като топ-рутер за геймъри.



ASUS ROG Rapture GT-AX11000 покрива три честотни диапазона и има осем антени. Първият диапазон е 2,4 гигахерцовия с оптималната пропускателна дарба 1148 Mb/s. Вторият 5 GHz диапазон има оптималната пропускателна дарба 4804 Mb/s. Възможно е резервирането на спомагателен 5 GHz диапазон за геймърски системи. Идеята е да се предотврати намесата на други безжични устройства в геймплея. Наличен е и обособен Ethernet порт с пропускателна дарба 2,5 Gb/s.



Традиционно се поддържа технологията ASUS Game Boost. С нейна помощ се проучва мрежовата интензивност и геймърския трафик се отделя от останалите. По този метод се отстраняват забавянията и лаговете в игрите при едновременното събаряне на огромни файлове или при едновременен стрийминг.



Продажбите на безжичния рутер ASUS ROG Rapture GT-AX11000 би трябвало да стартират тази есен. Цената към този момент не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР