По време на разходка в парка в столичния квартал Овча

...
По време на разходка в парка в столичния квартал Овча
Коментари Харесай

Питбул нападна и нахапа професор в София

По време на разходка в парка в столичния квартал " Овча купел " 1, питбул захапва кучето на ръководителя на Съюза на преводачите в България проф. Иво Панов, а малко по-късно атакува и самия него. Кучето е насъскано от своя собственик, който преди този момент нападна словесно проф. Панов.

" Един питбул излиза от храстите, стопанинът му го разхожда с хрътка, нападна моето куче, захапа го за стомаха доста мощно. Моето куче взе да скимти и потеглих с него към жп линията, с цел да избегна повече борба. В един миг слушам зад тила си " Върни се, тъпанар! Чуваш ли какво ти приказвам, глупак ". Разбрах, че имам работа с анормален ", описа проф. Панов пред телевизия " България он ер ".

Той не желае да беседва със стопанина на питбула и се отдалечава, оглеждайки пострадванията по своя домакински любим. Агресивният мъж обаче насъсква кучето си и то побягва след професора. Хвърля върху него, захапва го и той пада на земята. Проф. Панов получава помощ от двама мъже, които постоянно тичали заран в парка.

Пострадалият отива в болница, където зашиват раната му от захапката на питбула, след което дава показания в 6-то РПУ. Оказва се, че мъжът се е държал по същия метод и с други хора, а кучето е било нападателно и различен път.

А проф. Панов разгласи, че ще отиде в Съдебна медицина, ще си извади здравно удостоверение и ще подаде правосъден иск против стопанина на нападателния питбул.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР