По време на предизборната кампания предаването „Тази събота и неделя“

...
По време на предизборната кампания предаването „Тази събота и неделя“
Коментари Харесай

„Новият парламент“: Борислав Сандов и Кристина Петкова от „Демократична България“

По време на предизборната акция предаването „ Тази събота и неделя “ продължава да ви показва водачи на листи и представители на гражданските квоти в листите на първите осем партии и обединения съгласно последното изследване на „ Алфа рисърч “.

То е направено със лични средства в интервала 30 май – 7 юни измежду 1007 пълнолетни жители посредством директно изявление с таблети.

В него на четвърта позиция в електоралните настройки на старта на предизборната акция е „ Демократична България “ с 11,9%.

В студиото гостуваха Борислав Сандов, който е съпредседател на „ Зелено придвижване “ и лидер на листата в Смолян и Кристина Петкова, ръководител на ДСБ – дами и представител на гражданската квота в листата на Демократична България в 23 МИР в София.

Според Сандов ГЕРБ приготвят обществото за огромната загуба, която ще претърпят на изборите на 11 юли. „ Изборите ще бъдат доста по-честни и лесни от преди “, счита Сандов.

Според него е невероятно да се манипулират машините за вота. „ Тези машини не са свързани с интернет, съхраняват се по подобаващ ред и се охраняват от полицията “, сподели Сандов.

Според Петкова една от най-наложителните промени е тази на правосъдната промяна. „ ГЕРБ няма опция да организира такава промяна “, безапелационна е тя.

Преди време Сандов разяснява в общественото пространство, че е бил подслушван. „ Може да се окаже, че съм правомерно подслушван по техните правила. Има няколко метода за заобикаляне на закона “, счита Сандов. Според Петкова службите имат същи механизми, които разрешават да се лавира.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР