По време на първия дуел за елиминации в третия сезон

...
По време на първия дуел за елиминации в третия сезон
Коментари Харесай

Фермата 2017: Влиза нов участник

По време на първия двубой за елиминации в третия сезон на " Фермата " артистът Иван Ласкин разгласи решението си да напусне шоуто. Водещият Иван показа на фермерите новия участник Михаил, който влиза на мястото на Ласкин.

Мишо е роден в Сливен и е някогашен бежанец. Завръща се в родината си, откакто осъзнава, че единствено в България може да се усеща добре. Той е прочут на феновете от присъединяване на брачната половинка му в първия сезон на " Фермата " - рускинята Альона . За да има късмет участниците да го опознаят и да се вгради в колектива, Михаил получи имунитет от ратайство и двубой за първата седмица.

Женската част от клектива обаче не беше по никакъв начин впечатлена от поръчките, които той направи с обръщението си към участниците: " Без ястие не мога. Ставам доста нервозен. Кухнята би трябвало да е на равнище. Това е към дамите ".

В прощалното си писмо към фермерите изгубилият първия двубой Тома уточни чеченката Марина за фермер на седмицата. Тя одобри задачата извънредно отговорно, само че с голямо терзание. Владо Николов се притече на помощ на новата стопанка със препоръки и организация на работата, а на останалите играчи им се наложи да се подчиняват на строгите правила във " Фермата ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР