По време на панел за предстоящия документален сериал за американската

...
По време на панел за предстоящия документален сериал за американската
Коментари Харесай

Джон Бон Джоуви: Бог ми отнема способността да пея

По време на панел за идния документален сериал за американската група " Бон Джоуви " " Благодаря, лека нощ: Историята на Bon Jovi “ на зимното престурне на Асоциацията на телевизионните критици в Пасадена, Калифорния на 9 февруари, фронтменът Джон Бон Джоуви описа за вокалната контузия, която е претърпял, заплашваща " внезапно да завърши всичко “.

" Нося се с гордостта, че съм същински вокалист ", показа той. " Пял съм с Павароти. Знам по какъв начин да пея. Учил съм занаята 40 години. Не съм стилист, който единствено лае и вие. Знам по какъв начин да пея. Така че, когато Бог ми отнемаше способността и не можех да схвана за какво, шеговито споделих, че единственото нещо, което в миналото е било в носа ми, е моят пръст. Така че нямаше причина за това. "

Обяснявайки контузията на гласа си, Бон Джоуви разкри: " Една от струните ми беше безусловно атрофирала. Та гласните ми струни, те би трябвало да наподобяват успоредни. Нека си представим, че едната е дебела колкото палеца ми, а другата е с дебелината на кутре. Значи мощният избутваше слабия настрани. И аз не пеех добре. Така че занаятът ми биваше отнеман от мен. "

Той продължи: " За благополучие открих хирург, който съумя да направи един в действителност авангарден имплант, с цел да построи назад струната. Процесът към момента е в деяние. “

Докато течали фотосите на документалния филм, артистът не бил сигурен, че в миналото още веднъж ще може да пее професионално.

" Казвам във кино лентата, в последните епизоди: " Ако имах инструментите си назад, с останалото мога да се оправя “, сподели той, съгласно USA Today. " Мога да ти напиша ария. Мога да се показва на равнище, само че би трябвало да си върна инструментите. “

По въпроса до каква степен се намира в своето възобновяване, артистът сподели: " В рехабилитация съм от 19 месеца и половина и петък вечер (2 февруари на церемонията " Човек на годината “ на MusiCares) беше първият път, когато пях обществено... Събота заран беше първият път, когато се разсъниха без голям брой гласове в главата си. Това беше най-хубавото чувство. Бях единствено аз. Така че работата ми е в развой. "

Бон Джоуви добави: " Но, дребосъче, дали пък нямаме страховит филм и имам демонски добър албум и се усещам в действителност ужасно по отношение на всичко това. Дайте ми последното късче от пъзела и ще с наслада ще се върна назад на работа. "

Джон посочи, че " Благодаря, лека нощ " е цялостен роман за 40-те години на BON JOVI, който включва доста фрагменти от изявленията от сегашни и някогашни членове на групата, в това число напусналия китарист и съавтор на песни Ричи Самбора. Очаква се лентата да дебютира в края на април 2024.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР