По време на панел на PAX East, Square Enix направи

...
По време на панел на PAX East, Square Enix направи
Коментари Харесай

Final Fantasy XV: анонс на четири нови DLС-та, редактор, модове и още

По време на панел на PAX East, Square Enix направи няколко забавни анонса за бъдещето на Final Fantasy XV и в случай че сте почитатели на играта, по-добре седнете, тъй като има доста неща, които заслужават внимание.

Най-важно е сингъл наличието, което идва под формата на четири епизода. Първият се назовава Episode I: Ardyn, следван от Episode Side Story: Aranea, Episode II: Lunafreya и Episode III: Noctis. Всички те ще излязат през 2019 година

Тази пролет ще забележим и публична поддръжка на модове за играта. Костюмите, основани за районен съд врата, демонстрират какво ще може да творите. Модовете ще са налични през Steam Workshop, тъй че ви би трябвало тази версия. През есента ще забележим и редактор на равнища, с който да създавате нови куестове, дънджъни, транспортни средства и даже мини-игри.



Бъдещ ъпдейт ще добави опцията да създадете личен аватар и да го употребявате, заменяйки основния воин в акцията. Освен това, в случай че сте онлайн, ще може да виждате аватарите и на други играчи.

Любопитна е функционалността на скритото богатство – всеки ден геймърите ще получават по един сандък, който да скрият някъде в света на играта. Колкото време минава без съкровището да бъде намерено, толкоз повече ще се усили цената му.



Накрая, ще забележим и някаква форма на кросоувър сред Final Fantasy XV и новата Shadow of the Tomb Raider, само че детайлностите се пазят в загадка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР