По време на пандемията някои от нас имат възможността да

...
По време на пандемията някои от нас имат възможността да
Коментари Харесай

Ким Кардашян и Крис Дженър с общ парфюм - slava.bg

По време на пандемията някои от нас имат опцията да работят от у дома и към момента да основават нови артикули. Такъв е казусът с Ким Кардашян и цялото ѝ семейство. Всички от семейството не престават своите професионални отговорности, координирайки се с сътрудниците си до момента в който съблюдават обществената изолираност у дома.

На 12 май в Съединени американски щати честват Деня на майката и Ким има съвършения подарък за всяка жена. Риалити звездата разгласи, че дружно с майка ѝ – Крис Дженър, ще пуснат на пазара общ парфюм, който ще излезе тъкмо за празника. Въпреки че до момента Крис е работила с огромна част от шестте си деца, това е първата ѝ колаборация със брачната половинка на Кание Уест.

„ Да основа нещо с Ким тъкмо за Деня на майката е прелестно! С нея имаме сходни усети, което прави работата още по-лесна. И двете желаеме да създадем мирис, който е типичен, неостаряващ и кара всяка жена да се усеща мощна “, споделя Ким в публично изказване.

Самата бутилка е направена по този начин, че да отдаде респект на всички майки по света. На нея е изобразена картина на прегърнали се майка и щерка. 20% от всички покупки от 15 април до 5 май ще бъдат дарени на благотворителна организация, която се грижи за фамилии, наранени от пандемията от ковид.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР