По време на пандемия грижата за здравето излиза на първи

...
По време на пандемия грижата за здравето излиза на първи
Коментари Харесай

Лекари посочиха напитка, помагаща при белодробни заболявания

 жена-пие-от-порцеланова-чаша

По време на пандемия грижата за здравето излиза на първи проект. Сега повече отвсякога имате опция да отделите време на себе си и да вършиме това, което преди не сте могли. Лекарите предлагат освен постоянно да се мият ръцете със сапун и да не се излиза по улиците, само че и да се храните вярно, както и да пиете доста вода.

Мнозина лекари неведнъж са посочвали изгодите от чая с куркума. Оказва се, че тази фалшификация е способна да отбрани белите ни дробове от отрови и всевъзможни болести, тъй като в нея се съдържа веществото куркумин.

Куркурминът потиска възпалението и облекчава признаците на алергичната стма, оказва помощ при изострен респираторен дистрес синдром и остри респираторни вирусни инфекции. Също по този начин веществото е поелзно при болести на черния дроб и дебелото черво.

Японски учени даже имат вяра, че куркуминът оказва помощ да се съхранява за дълго здравето на мозъка и се понижава риска от загуба на паметта. Така че куркуминът освен защищава от настинка, само че оказва помощ и против Алцхаймер.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР