По време на общественото обсъждане на бюджета на София гражданин

...
По време на общественото обсъждане на бюджета на София гражданин
Коментари Харесай

Терзиев дари януарската и февруарската си заплати за строеж на църква и лечението на студентка

По време на публичното разискване на бюджета на София жител ни описа за построяването на нов православен храм в регион „ Люлин “ на името на „ Св. Патриарх Евтимий Търновски “ и изиска нашата поддръжка. Още тогава дадох обещание, че ще направя персонално подаяние за строящия се храм. Моята януарска заплата от 2756 лв. подарих за построяването на храма.

Това написа на персоналния си профил във Facebook кемтът на София. Ето какво още показа той:

" В България няма различен храм на името на Патриарх Евтимий. Това е и най- огромният православен храм, който се построява през последните 30 години. Основите и първата плоча на храма към този момент са подготвени, закупени са и камбаните. Ще се веселя, в случай че повече хора се включат със дарения, тъй като построяването на църкви е дело на общността, а храмовете са място, което ни учи на добрина, почтеност и примирение. 

За Велислава Спасова научих по време на събитието „ Студент на годината “, проведено от Националното посланичество на студентските препоръки. Велислава е студентка в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Диагностицирана е със Сарком на Юинг. С дарената си февруарската заплата от 3014 лв. желая да дам кураж на нея и на околните ѝ. Вярвам, че и други хора ще оказват помощ на Велислава, с цел да може скоро да пребори заболяването и да продължи своето образование и кариера по-късно ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР