По време на обсъждането на промените в Изборния кодекс напрежението

...
По време на обсъждането на промените в Изборния кодекс напрежението
Коментари Харесай

Скандал в парламента! Цонев обвини Рашков за незаконния арест на лидера на опозицията

По време на разискването на измененията в Изборния кодекс напрежението в пленарна зала нарастна.

 

Заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев се обърна към някогашния вътрешен министър Бойко Рашков.

 

" Ако аз бях вътрешен министър и бях арестувал водача на опозицията и съдът ми беше споделил, че съм го арестувал нелегално, щях да си подам оставката и да си изям дипломата на площада ", обърна се Цонев към Рашков и му подсети, че той не го е репликирал от място.

 

" Не се наскърбяваме, когато говорите от трибуната, тъй като сте елементарен измамник ",заяви Цонев в отговор на нападките на Бойко Рашков. 

 

Поведението на Рашков, който подвикваше от мястото си, стана мотив Цонев да се обърне към него с думите: " Ще извикам да създадат инспекция с дрегера ".

 

Йордан Цонев разясни, че Движение за права и свободи не се наскърбява на Бойко Рашков.

" С вас водим борбата по закон, тъй като в случай че желаете да спрете пазаруването на гласове, това не става с милиционершщина, а по закон ", обърна се Йордан Цонев към Рашков.

 

Повод за думите на Цонев станаха думите на Бойко Рашков. " Ставаме очевидци по какъв начин тези, които са купувачи на гласове, приказват за почтени избори. Говорите за почтени избори с незаконни практики. Срещу вас има каузи. Фалшифицирате даже медицински документи, с цел да организирате преносими секции. Така беше определен вашия водач ", съобщи Бойко Рашков от трибуната на Народното събрание. 

 

Напрежението в залата набъбна още повече откакто Асен Василев от Политическа партия излезе с предлагането да се тестват всички депутати с дрегер. 

 

Очаквайте детайлности! 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР