По време на неотдавнашно участие в CNBC финансовият експерт Джим

...
По време на неотдавнашно участие в CNBC финансовият експерт Джим
Коментари Харесай

Биткойн вече не може да бъде спрян според Джим Креймър

По време на неотдавнашно присъединяване в CNBC финансовият специалист Джим Креймър изрази непоколебима религия в Биткойн (BTC), като акцентира неговата неукротима природа и трайно наличие във финансовия пейзаж.

Креймър дефинира криптовалутата като неоспорима “ “, която изисква самопризнание, приписвайки нейната резистентност на това, че е “ “.

Това изказване съответствува със скока на Биткойн над границата от $45,000 -ниво, невиждано  от 2022 година насам. Много от пазарните чаквания са свързани с идното утвърждение на спот Биткойн ETF, което се чака да задвижи цената му още по-високо, като е допустимо да получи утвърждение през идната седмица.

Възстановяването на Биткойн през миналата година завладя финансовия бранш, а вероятността за спот ETF наподобява е подготвена да поддържа тази възходяща траектория. Важно е да се означи, че скептиците последователно преразглеждат позицията си пред лицето на тази оптимистична вероятност.

Джим Креймър, един от тези, които трансформираха гледната си точка, повтори мнението на CNBC, че флагманската криптовалута е неподатлива на проваляне и твърдо се е открила на пазара.

Той акцентира забележителната резистентност на Биткойн, изключително на фона на непрекъснатия надзор от страна на органи като Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) и нейния ръководител Гари Генслер.

Заявявайки, че е Биткойн не може да бъде “ ” и посочи нуждата от признание на обстоятелството, че криптовалутата е дълготраен актив, като непредвиденото му възобновяване е доказателство за това.

Креймър обаче разграничи триумфа на Биткойн от другите криптовалути, като предизвести, че не всяка цифрова валута ще показа ориста му. Въпреки това преобладаващите настроения сочат, че неотдавнашното нанагорнище на Биткойн до $45,000 не е кулминационната точка на възходящата му траектория, като упованията са за невиждани облаги през идната седмица.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР