По време на митинга-протеста в съботния ден (7-ми февруари) пред

...
По време на митинга-протеста в съботния ден (7-ми февруари) пред
Коментари Харесай

Протестиращите свикват Национален митинг-протест в Деня на Апостола

По време на митинга-протеста в съботния ден (7-ми февруари) пред Министерския съвет, отец Дионисий направи особено изказване, което по-късно бе публикувано до медиите. Тук го публикуваме без редакторска интервенция. Накрая то е подписано "От митинга ":

" Ние – Братството на Почтеността - ежедневно и интензивно протестиращите съвсем към този момент 7 месеца жители с антиправителствени демонстрации в така наречен Триъгълник на властта в българската столица София против ръководството на Бойко Методиев Борисов, искащи демонтирането на бойковизЪма и неговата мафиотска мутризация от Република България и държавните институции на властта в Родината ни, както и оставката на Иван Гешев като Главен прокурор и унищожаване на каскетщината от Българската прокуратура в единение с изпълващите ни и структури, и общности Национална гражданска самодейност “Системата ни убива”, Блокада “Орловград”, Палатков лагер “Ларго”, Палатков лагер “Фонтан Независимост”, Палатков лагер “Ректорат”, както с всички изявено будни цивилен лица и всички взели участие и участващи в 214-дневните към този момент митинги протестиращи български будители и жители - през днешния ден в Деня на 121-вата годишнина, отдадена на отшествието на Героя на Тракия – Капитан Петко Войвода, приканваме и призоваваме:

1. Всички наши сънародници – жителите на Република България в Триъгълника на властта на 19-ти февруари т.г. (петък) Денят на Апостола на свободата Васил Левски – Йеродякон Игнатий (148 години от неговото мъченическо и жертвено просияване за свободата, независимостта и просперитета на нашето Отечество) на Национален митинг-протест в възхвала и осъществяване на Завета на Апостола от 16:30 ч., с който в единение обществено и демонстративно да изявим гражданското си условие на Народ за събаряне на Борисов и цялата мафия на бойковизЪма от власт и в солидарно и сплотено Братство на Почтеността на Поход за Чиста и Свята Република към мемориала на Дякона от 18:30 ч. за поклонение, отдаване на респект и поднасяне на цветя.

2. Негово Превъзходителство Държавния глава – ген. Румен Радев, Президент на Републиката да поведе Братството на Почтеността в Похода за Чиста и Свята Република от Триъгълника на властта към паметника на Апостола на свободата в 18:30 ч., откъдето той насочва своето обичайно Обръщение към цялата Нация в чест и осъществяване заветите на Левски.

3. Всички политически партии, политически обединения и политически конструкти, обявяващи се против управническата коалиция “ГЕРБ – Обединени патриоти” – с техните водачи, управления, членове и симпатизанти на оповестения нагоре общ Национален митинг-протест з а демонтирането на бойковизЪма от Българската страна на гореспоменатото място в гореспоменатия час, както и за присъединяване в последващия го Поход за Чиста и Свята Република до мемориала на Апостола.

4. Средствата за всеобщо осведомление – цялата медиа в лицето на осведомителните организации, малките екрани, радиата, интернет-сайтовете, вестниците, задграничните репортери и всички свободни публицисти на Брифинг, който ще се състои на 19-ти февруари т.г. (петък) от 16:30 ч. в центъра на Триъгълника на властта (преди началото на митинг-протеста).

Ние, които към този момент 214 дни сме там отново на Ден 226 от недоволството ни ще сме там и ще ви чакаме, тъй като това е значимо за нас – българите, за нашите деца, за нашите родители и за нашето бъдеще!

“Съединението прави силата!”
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР