По време на кръгла маса в Съвета на федерацията покривът

...
По време на кръгла маса в Съвета на федерацията покривът
Коментари Харесай

Покривът на руския парламент протече

По време на кръгла маса в Съвета на федерацията покривът протече. В резултат на това сенатор Елена Мизулина беше принудена да прекъсне съвещанието, отдадено на историята на Съвета на федерацията, и да се реалокира в друга зала. Заседанието беше излъчено в обществената мрежа " ВКонтакте ".

Когато покривът стартира да тече, сенаторът Анатолий Долголаптев говореше. Той реагира на капещата от тавана вода с думите " репутацията ни не би трябвало да се петни, приятели ". Тогава Владимир Платонов, ръководител на Московската търговско-промишлена палата, сложи на масата кофа за отпадък, в която да капе водата. " Надявам се, че това е най-лошото нещо, което съм предизвикал с историята си ", пошегува се Долголаптев.

Също по този начин в Държавната дума на последния етаж на постройката имаше няколко капки по тавана, а от стълбището на съветския парламент стартира да капе вода, оповестява сътрудник на РИА " Новости ".

Говорителят на президентската администрация Елена Крилова съобщи пред организацията, че експертите своевременно ще отстранят течовете в постройките на Народното събрание. По думите й част от наводнението е породено от отворени прозорци в постройките.

На 18 юли в Москва за по-малко от час падна съвсем една четвърт от месечната норма превалявания. Вследствие на проливния дъжд бяха наводнени някои улици в столицата, водата заля и част от метростанциите. Заради неприятното време бяха затворени виенските колела " Слънцето на Москва " и в парка " Горки ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР