По време на инспекция на пречиствателната станция край Пловдив кметът

...
По време на инспекция на пречиствателната станция край Пловдив кметът
Коментари Харесай

ОБЗОР: Зико с гаранция Пробива да се случи, депутатите гласуваха военна помощ за Украйна

По време на ревизия на пречиствателната станция край Пловдив кметът Здравко Димитров  заяви, че противоречивият план за пробива на Водната плата ще се случи без значение от време и условия.
Прочетете още

Стана ясно още, че цялата „ мръсна вода ” на града, която влиза в станцията, към този момент се връща в Марица кристално чиста. Това е резултатът от реализацията най-големият план за модернизацията и реконструкцията на обекта, чиято стойност бе близо 70  млн. лв..

Зико разгласи и, че няма да прави първа копка на ПК „ Младост ”, когато стартира строителство. Вече има определен реализатор за построяването на басейна в лицето на „ ГБС - Пловдив ”, които са дъщерна компания на „ Главболгарстрой ”.

Студентите от Университета по хранителни технологии, които извършиха огромната зала на университета желаеха нов студентски съвет, бистрота при ръководството му и цялостна отчетност на изразходвания бюджет.

Ясно болшинство в Народното събрание за предоставяне на военна помощ за Украйна. С гласовете на ГЕРБ, „ Продължаваме Промяната ”, Движение за права и свободи, " Български напредък " и „ Демократична България ” решението беше признато. Остра реакция пристигна от Българска социалистическа партия и " Възраждане "  

 
 
Върховният административен съд анулира решение на съда в Пловдив и по този метод отхвърли акт на шефа на РИОСВ-Пловдив против един от концесионерите в Белащица. 

Камара от битови боклуци, намираща се на 1 км от табелата за края на Пловдив, пораства час по час. Незаконното бунище бе разчистено преди година, само че към днешна дата то още веднъж е съживен.

През последните няколко години хотелиерският отрасъл в Пловдив се промени радикално. Ковид рецесията, която на процедура затвори за месеци обектите за настанявания, нанесе голям удар по бранша. Какво се случва с него в този момент?

Ремонтът на Кукленско шосе може да започва до месец. Това стана ясно след изявленията на зам.-кмета по строителството Пламен Райчев и представителя на ВиК – Пловдив инж. Антон Гълъбов.

Полицаят Кирил Сиврийски, който пръв е дошъл на местопроизшествието във съдбовната нощ, в която пиян и дрогиран Александър Димитров умъртви таксиметров водач на моста на Адата, ще бъде разпитан наново от съда. 

Младо семейство с три деца и стара жена останаха без дом след пожар в Пловдивско. Пгънят избухна в понеделник в  триетажна къща в асеновградското село Горнослав.

Министерство на вътрешните работи заяви за данни за 16 полицейски чиновници, които са нарушили свои отговорности, в резултат на което е настъпил тежкия случай с двама починали униформени в Бургас.

Най-много убийства от началото на годината са осъществени в София и в Пловдив. Двата регионални града си разделят първото място в черната статистика с по 7 съдбовни закононарушения и всички са разкрити.

Тежка злополука стана на източния обходен път за Пловдив. Инцидентът бе сред два автомобила.

През последните два сезона пловдивските тимове направиха нещо, което не се беше случвало от дълги години, а точно да имат елитни представители при мъжете и дамите във футбола, волейбола и баскетбола. Сега обаче липсва тим в елита във волейболната Суперлига. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР