По време на голямото представяне на Galaxy Unpacked, Samsung представи

...
По време на голямото представяне на Galaxy Unpacked, Samsung представи
Коментари Харесай

Samsung представи смартфон за 4 000 лв

По време на огромното показване на Galaxy Unpacked, Samsung показа идната трансформация на смарт телефона Galaxy Z Fold 3 с еластичен екран, който получи и поддръжка за работа със стилус, предна камера под екрана и IPX8 отбрана от вода.

Новата версия на смарт телефона с еластичен екран Samsung Galaxy Z Fold 3 е оборудван с динамичен AMOLED 2X екран с периодичност на освежаване 120 Hz и диагонал 7.6 инча. Една от главните характерности на модела е предна камера, вградена под екрана със датчик с резолюция 4 мегапиксела (f / 1,8) и размери на пикселите 2,0 микрона.
 Samsung показа смарт телефон за 4 000 лева

Според разработчиците предната камера е предопределена за видео връзка, а за снимане на селфита има оптичен датчик с резолюция 10MP (f / 2.2), ситуиран от външната страна на смарт телефона в кръгла дупка на спомагателния екран, диагоналът на който е 6,2 инча. Външният екран е предпазен с Gorilla Glass Victus. Допълнителният екран също поддържа 120Hz периодичност на освежаване.

Хардуерът на Galaxy Z Fold 3 се зарежда от процесор Snapdragon 888 и има до 12GB RAM. Постоянният размер на паметта е 256 или 512 GB. Капацитетът на батерията е 4400 mAh, като тя е с 25W USB PD кабелно зареждане. Предлагат се също безжично зареждане 11W и реверсивно зареждане 4.5W.
 Samsung показа смарт телефон за 4 000 лева

Модулът на главната камера на Galaxy Z Fold 3 е оборудван с три датчика с резолюция 12 мегапиксела. Основната камера с бленда f / 1,8 получава датчик 1 / 1,76 с пиксели 1,8 μm. Телеобективът осъществя 2x оптично нарастване.

Galaxy Z Fold 3 е съчетаем със S Pen Pro и особено проектираният S Pen Fold Edition, който е по -компактен и не включва Bluetooth. За да съхранявате писалката, ще би трябвало да закупите специфичен калъф.
 Samsung показа смарт телефон за 4 000 лева

Смартфоните Galaxy Z Fold 3 с корпуси в цветовете Phantom Black, Phantom Green и Phantom Silver ще бъдат показани на пазара напълно скоро. В Европа базовата цена на Galaxy Z Fold ще стартира от 1 799 евро, като най-разпространените версии ще костват 2000 евро или почти 4 000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР