По време на голямото изложение MWC 2018 (26 февруари –

...
По време на голямото изложение MWC 2018 (26 февруари –
Коментари Харесай

Xiaomi Mi Mix 2s е първият смартфон с най-мощният в света мобилен процесор

По време на огромното ревю MWC 2018 (26 февруари – 1 март) Xiaomi не има намерение да анонсира флагмана Mi 7, само че ще покаже нещо още по-интересно: смарт телефонът Xiaomi Mi Mix 2s, ползата към който е страховит.
Уеб-порталът Droidholic разгласява информация, че Xiaomi Mi Mix 2s ще бъде първият в света смарт телефон, оборудван с 8-ядрения топ-процесор Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност до 2,8 GHz с 8 x Kryo 385 процесорни ядра и графичен ускорител Qualcomm Adreno 630. Изданието особено акцентира, че към този момент това е най-мощният чип за мобилни устройства, който е по-производителен и от процесора на iPhone X.



Очаква се новият смарт телефон да има 8 GB оперативна памет и двойна съществена камера с поддръжката на боке резултата и двукратно оптично нарастване без загуба на качеството. Според тази информация, Mi Mix 2s може да се окаже първият телефон на Xiaomi с поддръжката на стандарта за безжично зареждане Qi.



В средата на януари Gizmochina заяви, че Xiaomi Mi Mix 2s ще има екран без странични рамки и доста дълга самостоятелна работа.

Интересът към Xiaomi Mi Mix 2s е голям и всичко за този смарт телефон ще се разбере в края на месец февруари. Очаква се цената на телефона да е към $600 и новото мобилно устройство може да накара притежателите на iPhone X съществено да се замислят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР