По време на едно от последните свои участия Преслава потърси

...
По време на едно от последните свои участия Преслава потърси
Коментари Харесай

Kак ли ще реагира Павел: Какво позволи Преслава на свой фен

По време на едно от последните свои участия Преслава потърси помощ от публиката. Тя помоли за подпомагане с прибирането на косата й. Почитателите не се поколебаха нито за момент да предложат услугите си, само че единствено един млад господин съумя да се вреди.

Певицата бе сплетена на плитка от инцидентен клиент на клуба, а до момента в който той и правеше прическа, тя не спря за момент осъществяването си.

Тук идва въпросът по какъв начин ли е реагирал ревностният й мъж Павел на тази обстановка. Той следва неразделно половинката си, даже се изявява като неин телохранител по участия.

Преслава знае по какъв начин да вдигне градуса на купона. На нейните участия постоянно се случва нещо забавно – дали ще се появи обожател с татуирана нейна ария на ръката, или ще се пошегува, че няма касов уред, изпълнителката несъмнено знае по какъв начин да предизвика. Хонорарът и доближава до скромните 10 хиляди лв. за няколко часа. Изпълнителката има участия из цяла България. Графикът й е напряко претъпкан. Несъмнено Преслава е измежду най-желаните певици за ваучър. Интересът към нея не стихва от години, а и тя самата не отхвърля да пее, тъй като би трябвало да печели пари.

Инфо: telegraph.bg

Тагове: Преслава Павел участие преслава
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР