По време на дебатите по първото четене на актуализацията на

...
По време на дебатите по първото четене на актуализацията на
Коментари Харесай

До спречкване между депутати се стигна при дебатите по актуализацията на бюджета на НЗОК


По време на дебатите по първото четене на актуализацията на бюджета на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) за тази година се стигна до сдърпване сред депутати, съобщи Българска телеграфна агенция.

До напрежението докара изявление на Георги Михайлов от левицата и последвала имитация от Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС.

В отбрана на Михайлов, само че в залата, а не от трибуната, се намеси ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски.



Председателстващият съвещанието Кристиан Вигенин моли към успокоение и съобщи, че нищо в тази зала не се взема решение на " висок звук ".

Ситуацията беше овладяна от квесторите, без да се стига до спиране на съвещанието за отмора.

Настимир Ананиев от " Продължаваме Промяната " изиска премахване за едно съвещание - на следващия ден, на Маноил Манев от ГЕРБ-СДС, тъй като бил " изблъскал " депутати, което се виждало на видео, както и за зам.-председателят на парламента  Росица Кирова (ГЕРБ-СДС), тъй като снимала при спречкването.

" Никой няма да бъде осъден за това, което стана ", съобщи председателстващият съвещанието Кристиан Вигенин. " Ще си създадем съответните заключения и ще се опитаме идващите дни да съблюдаваме положителния звук ", уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР