По време на 36-тото заседание на Общински съвет-Варна стана ясно,

...
По време на 36-тото заседание на Общински съвет-Варна стана ясно,
Коментари Харесай

Прекратиха конкурса за отдаване под наем на ресторанта на Ивайло Маринов

По време на 36-тото съвещание на Общински съвет-Варна стана ясно, че организирането на търг за отдаване на ресторанта на олимпийския първенец Ивайло Маринов, който му е даден за прилагане преди 30 години, е прекъснато от кмета Иван Портних, оповестява Радио " Варна ".

Новината разгласи ръководителят Тодор Балабанов и за нея научиха през днешния ден общинските съветници. Според Христо Атанасов името му е непозволено забъркано в абсурда със спортиста Ивайло Маринов. Той изясни, че неколкократно е внасял питания /2014, 2016, 2018г. / до кмета за безвъзмездното право на прилагане на Семеен кодекс " Приморски ".

Тези питания във времето остават без отговор. Атанасов посочи, че през 1993 година е подписан контракт за взаимна активност сред Община Варна и Едноличен търговец " Олимпийски първенец " -Пенка Христова. Според Христо Атанасов името на Ивайло Маринов не попада на никое място. Срокът на контракта е до 1994г. През 2002 година въз основа на контракта се утвърждава настояването от Пенка Христова за прилагане на помещението от 50 кв.м. До 2010 година Едноличен търговец " Олимпийски първенец " подава финансови доклади. После няма. По думите на Атанасов или обектът не е работил, или е бил стопанисван от друго лице, не от Пенка Христова. Самият Атанасов съобщи, че няма визия коя е Пенка Христова.
Припомняме, преди дни другари на Ивайло Маринов, някогашни треньори и състезатели се събраха на кротичък митинг пред Община Варна, с цел да защитят правото на олимпийски първенец да резервира ресторанта си, който стопанисва 30 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР