По-високият от националния резултат на БСП в Плевен, който беше

...
По-високият от националния резултат на БСП в Плевен, който беше
Коментари Харесай

Червени депутати се топят за еротични афери

По-високият от националния резултат на Българска социалистическа партия в Плевен, който беше проведен с разпределяне на значително пари, маскирани като дарения, с цел да може любимецът на Корнелия Нинова Стефан Бурджев да стане още веднъж народен представител, не съумя да класира зърнаря в Народното събрание. Причината е, че никому незнайният Илиян Йончев внезапно обърка партийните сметки - измести с преференции другаря си.

За Бурджев подсещаме, че при гръмването на скандал с неплатения наем за 200 000 лева, макар стотинковите цени на страната като наемодател на партии, за централата на алените на ул. Позитано 20, той шеташе към някогашния дом на дейните борци в сърцето на София с новичък Мерцедес на същата стойност 200 К.

Прослави се и като зам.-министър на земеделието в кабинета Петков – Нинова (беше назначен от Кирил Петков, без значение от яркия спор на ползи фамилията му да се занимава с агробизнес, което е общоизвестен и описван от нас факт) с къси битки, разказани в медиите.

Те бяха с различен зам.-министър, който също не съумя да стане народен представител, въпреки и лидер на листа в в миналото блестящо алената Силистра – Момчил Неков. Двамата направиха 131-годишната алена партия за смях и за позор.

Няма и месец след изборите, изместилият Бурджев като народен представител Илиян Йончев се популяризира в уеб сайтове като Разкрития и Краймсбг по един чудноват метод, като неубедителните " доказателства " намирисват на натопяване от приятели и " другарски огън ”.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР