По уверения на производителя, представеният наскоро Nomu M6 — това

...
По уверения на производителя, представеният наскоро Nomu M6 — това
Коментари Харесай

Най-тънкият защитен смартфон вече е достъпен за поръчки

По уверения на производителя, показаният неотдавна Nomu M6 — това е най-тънкият предпазен смарт телефон на пазара. Той към този момент може да се поръчва. Апаратът е оборудван с 5-инчов екран, два слота за SIM-карти и поддръжка на 4G. Защитата на апарата дава отговор на военния стандарт MIL-STD-810G и документа IP68.



Nomu M6 на фона на другите предпазени смарт телефони се откроява освен с дребната си дебелина на корпуса — единствено 10 мм — само че и с необичайния си тип. Вместо елементарните пластмасови и гумени вложки, по периметъра на апарата има железна рамка и огледален заден похлупак и стъкло Corning Gorilla Glass 3 със скосени ръбове.



Наличието на военния стандарт MIL-STD-810G значи, че устройството не се опасява от промени в налягането и температурата, смяна на влажността, трептения, удари и други форми на външно влияние. В допълнение, смарт телефонът е предпазен и по стандарта IP68, което дава опция за потапянето му на дълбочина до 1 метър с дълготрайност към 30 минути.



Технически характерности на Nomu M6:
5-инчов екран с резолюция 1280х720 пиксела, затрупан със стъкло Gorilla Glass 3;четириядрения процесор MediaTek MT6737T с периодичност 1,5 Ghz;2 GB оперативна памет;памет 16 GB с опция за разширяване;13-мегапикселова съществена камера;5-мегапикселова предна камера с LED-светкавица;батерия с потенциал 3 000 мАч и с поддръжка на бързо зареждане;защита от вода по стандарта IP68;защита по военния стандарт MIL-STD-810G;специален аудиочип NXP SmartPA;Bluetooth 4.0;GPS + GLONASS;два слота за SIM-карти;поддръжка на 4G LTE;Android 7.0 Nougat;размери: 143,8 х 73,4 х 10,3 мм.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР