По тревога вдигнаха два испански изтребителя в небето. Те са

...
По тревога вдигнаха два испански изтребителя в небето. Те са
Коментари Харесай

ОБЗОР: Вдигнаха по тревога изтребители от авиобаза „Граф Игнатиево“ в небето, до дни разхлабват мерките в страната

По паника подвигнаха два испански изтребителя в небето. Те са изхвърчали от авиобаза „ Граф Игнатиево “ и са изпълнили задача против извършители на въздушното ни пространство. Засечени били непознати самолети, които са се придвижвали в източната зона над Черно море. Пилотите обаче не съумели да ги разпознават. Още за случката научете тук:

Днес стана ясно още, че български и испански изтребители ще извършват взаимно задания до 31 март 2022 година Бе показана и авиационната техника, с която ще се извършват взаимни задания по защита на въздушното пространство.

COVID-19 отпусна примката си и се чака до седмица да има разхлабване на ограниченията в съвсем цялата страна, Картата на епидемиологичната конюнктура демонстрира, че до края на седмицата се чака в по-безопасния стадий 2 да влязат още три района. Това значи, че от идната седмица и там всички възпитаници би трябвало да се образоват присъствено, а заведенията да работят без ограничавания за работното време.

За все по-спокойната конюнктура в страната удостовери и професор Витанов в своя прогноза:

Държавният глава бе на аудиенция през днешния ден край Пловдив, където посети КЦМ. Радев бе дружно с изпълнителния шеф на предприятието Румен Цонев, а след това се срещна с управлението на завода.

Там той насочи рецензия към управническите решения на държавното управление и загатна, че България има бъдеще като нуклеарна страна. Вижте какво той предложи на кабинета на Петков:

България ще развива нови нуклеарни мощности и това е записано в съдружното съглашение, разяснява в коридорите на Народното събрание вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

Кметът на община „ Родопи” ще сезира Европейската комисия и Европейската организация за околна среда поради казуса с кариерите над село Белащица. Той опроверга и изказване на изпълнителен шеф на „ Европейски пътища”, че концесионерът е построил околовръстния път на селото.

Последната процедура по градското възобновяване по „ Региони в растеж” е на финала. Единствената позиция, по която няма определен реализатор, е за цялостната реорганизация на пл. „ Шахбазян” и позволена единствено една компания. Вижте каква е нейната оферта и како следва оттук нататък:

Върховен касационен съд удостовери присъдите предприемача Атанас Червенков Райфъла и съучастниците му. Очакват го 9 години затвор. Различни присъди прочетоха и на другите от групата. Присъдата е за палежите на колите на някогашния народен представител Антоний Йорданов и фамилията му, както и за покушението, което е поръчал против съперника си и притежател на медицински център Хипоталамус Аргир Гяуров.

Бащата на починалия в тежката злополука край Кадиево Тодор Бараков продължава да търси обективен развой. Той е получил писмо от Министерство на вътрешните работи, в което са отразени резултатите от инспекцията, осъществена по негови тъжби. В него се написа, че са открити пропуск в работата на чиновници, работили по случая. Ето какво още сподели Бараков:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР