По традиция, всички Олимпийски игри имат своите талисмани и тазгодишното

...
По традиция, всички Олимпийски игри имат своите талисмани и тазгодишното
Коментари Харесай

Талисманите на Токио 2020 и посланията, които носят

По традиция, всички Олимпийски игри имат своите талисмани и тазгодишното издание на прави изключение. Те са общо два, като единият е особено за Параолимпийските игри.

И това не са просто занимателни човечета, които ще виждаме постоянно по надпреварите, тъй като носят по-дълбок смисъл. А и са много съвременни и напред с технологиите.

Miraitowa e талисманът на Летните олимпийски игри. Тя е решена в индигово синьо, сходно на формалната емблема на спортния конгрес. Личността на човечето е въодушевена от японска сентенция - " Учи се от предишното и развивай нови хрумвания " .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MIRAITOWA (@miraitowa) на Окт 31, 2019 в 12:18 PDT

Името на талисмана е цялост от японските думи " mirai " (бъдеще) и " towa " (вечност). Така се показва концепцията на Олимпийските игри за бъдеще на безконечната вяра в сърцата на всички по света.

Miraitowa е радостна, атлетична и има едно особено умеене - да се телепортира където си изиска. Тя има и Instagram профил, където можем да я забележим в деяние, постоянно с приятелката й Someity.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MIRAITOWA (@miraitowa) на Ное 21, 2019 в 8:48 PST

Талисманът на Параолимпийските игри още веднъж е момиче, само че решено във вишнев цвят. И връзката с цъфналите вишневи градини в Япония е просто неизбежна и сигурно търсена.

Someity има мощни телепатични сили и може да придвижва обекти, без даже да ги допира. В множеството време е спокойна, има огромна вътрешна мощ, само че може да показва и суперсилите си, които въплъщават здравината и решителността на параолимпийските спортисти. Тя обича също по този начин да бъде измежду природата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от SOMEITY (@someity) на Сеп 24, 2019 в 3:13 PDT

Името Someity идва от " Someiyoshino ", което безусловно е черешов цвят, само че се употребява и като израз, означаващ " толкоз всесилен " . Все отново, този амулет съставлява параолимпийците, които имат голяма физическа и психическа мощ и макар всички компликации не престават да се борят и да печелят.
 Токио 2020, Летните олимпийски игри и тактиката им за резистентност
Тези Олимпийски игри няма да са като другите

Спорт с задача

Интересен факт е, че двата талисмана на Токио 2020 са определени след гласоподаване, извършено измежду над 10 хиляди японски възпитаници.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР