По традиция в края на календарната година е време за

...
По традиция в края на календарната година е време за
Коментари Харесай

Последен рунд: Българин и 3 гранда на ръба в Европа

По традиция в края на календарната година е време за последните кръгове от групите на европейските клубни шампионати. А във втория по мощ подобен драмата като че ли занапред следва. Намесени са орисите на няколко гранда, които са на ръба, както и на един млад български футболист.
Младият българин в Лига Европа - Мартин Минчев
20-годишният Мартин Минчев остана неизползвана запаса в последните два мача на Спарта Прага (шампионатни победи с по 2:1), само че преди този момент бе записал серия от 14 конфликта, в които игра (в значителен брой от тях - като титуляр) - там се регистрира с четири гола и две асистенции.

Надяваме се да го забележим в игра и при семейството против Брьондби в четвъртък (09.12) от 19:45 часа българско време. Чехите имат потребност от най-малко една точка, с цел да запазят третата си позиция и да играят в елиминационната фаза на Лигата на конференциите. Коефициентът на за тяхна победа е 1,81, до момента в който за триумф в интерес на Брьондби е 4,40 (равенството е оценено на 4,20). Ставката пък за това българинът да открие резултата е 9,00, за негов гол когато и да е от дуела - 3,50.
Трите гранда на ръба в Лига Европа

Доскорошният водач в мощната испанска Ла Лига Реал Сосиедад също заема трето място в своята група, само че се изправя в пряк спор за второто, което обезпечава присъединяване в елиминационната фаза на Лига Европа. Съперникът обаче е повече от сериозен - ПСВ Айндховен (09.12 от 19:45 часа българско време). Нидерландският гранд има преимущество от две точки пред испанците, тъй че го устройва и равенството като посетител. Коефициентът за триумф на баските е 1,76, до момента в който победа за ПСВ Айндховен е оценена на 4,20. Равенството, какъвто бе изходът при предходния им конфликт (2:2), е със ставка 4,00.



Френският гранд Олимпик Марсилия също ще би трябвало да се потруди най-малко малко, с цел да си заслужи място в Европа и при започване на 2022 година. Тимът от Лига 1 няма победа в групите на Лига Европа от тази акция досега, записвайки четири равенства и едно проваляне. Това му отрежда третата позиция, а откъм гърба дебне Локомотив (Москва) с два пункта пасив.

Със сигурност руснаците ще са доста по-мотивирани в директния конфликт за присъединяване в елиминационната фаза на Лигата на конференциите (09.12 от 22:00 часа българско време), само че пък Олимпик надали ще желае да приключи без триумф, и то вкъщи (не е за подценяване и финансовият аспект). Коефициентът за триумф на френския тим е 1,42, до момента в който победа за руснаците е оценена на 6,75 (5,00 за равенство).

Разбира се, не е за подценяване дербито Наполи - Лестър, като италианците също са на ръба от това да изоставен Лига Европа и ще имат потребност от точки. Да не забравяме и българското присъединяване, при което Лудогорец посреща вкъщи Мидтиланд. Можете да видите коефициентите на efbet и за двата мача.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР