По традиция най-успешният български медицински сериал ще събере любимите герои

...
По традиция най-успешният български медицински сериал ще събере любимите герои
Коментари Харесай

Д-р Стилянова и доц. Захариев се изправят пред олтара в „Откраднат живот: Любовта лекува“

По традиция най-успешният български медицински сериал ще събере обичаните герои в женитба, която ще бъде основна за поредност от събития в сезона. Тази вечер доцент Захариев и лекар Стилянова ще създадат огромната крачка към олтара в наличието на сътрудници и другари, а непредвидени обстановки ще изпитат решението им.

„ През годините съм участвала на извънредно доста сватби – мога да кажа, че довечера ще бъде доста забавно! Любовта межди Галя и Петър наподобява на пръв взор несъвместима, само че точно това е двойката, която се задържа цели седем сезона. Дали ще продължат оттук насетне дружно или в този миг ще се разделят – феновете занапред ще схванат “, описа Ралица Паскалева пред камерата на „ На Кафе “ , допълвайки, че персонално е избирала най-подходящата рокля за Галя дружно с екипа.

 Откраднат живот NOVA

С възприятие за комизъм чаровната актриса сподели кецовете под булчинската рокля, които я съпровождат в неприятното време. Дали ще се трансформира в „ булката дезертьор “ – феновете ще научат довечера.

Специалният ден ще отвори нови въпроси за образуваните любовни триъгълници, които ще доближат своята сериозна точка. Доцент Захариев ще насочи съответни въпроси към Поли Грънчарова , която ще би трябвало да се изправи пред същинските си усеща. Разговор с лекар Табаков ще я предизвика към дейности, които ще изненадат самата нея и сътрудниците й.

 Откраднат живот NOVA

Какво ще се случи на сватбата? Ще станат ли лекар Стилянова и доцент Захариев публично семейство или този ден ще се трансформира в най-голямото тестване за тях? Отговорите ще научите в „ Откраднат живот: Любовта лекува “ довечера, от 20:00 ч. по NOVA.

Новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ може да гледате от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

 Откраднат живот NOVA

Повече вести ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на “Откраднат живот” във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР