По традиция богата програма бележи началото на зимния туристически сезон

...
По традиция богата програма бележи началото на зимния туристически сезон
Коментари Харесай

В Банско днес официално ще бъде дадено началото на зимния сезон

По традиция богата стратегия бележи началото на зимния туристически сезон в Банско. Началото ще бъде сложено с игри на Бъндеришка поляна, а посетители на тазгодишното разкриване са ски легендите Дебора Компаньони и Марк Жирардели. От 11:00 часа ще бъде даден старт на надпреварата „ Влез в тима на първенеца ", час по-късно е всеобщото втурване на ски звездите и децата от ски учебно заведение „ ЮЛЕН ". От 12:00 е концертът на Михаела Филева, а от 13:00 стартира играта „ Ловци на съкровища ".

Откриването на зимния сезон ще продължи и на централния площад в Банско от 17:30 часа с кулинарно показване и дегустация на обичайни ястия. От 18:00 часа ще бъде формалното разкриване с формалните посетители и ски легендите Дебора Компаньони и Марк Жирардели.

За Българска телеграфна агенция маркетинг шефът на концесионера на ски зоната „ ЮЛЕН " АД Иван Обрейков разяснява, че за откриването ще работи лифтът и част от пистите. Поради непълен сняг не всички писти ще бъдат отворени, само че ползата на феновете на зимните спортове е огромен и се чакат доста гости.

Тази година още от средата на ноември започнахме да заснежаваме, уточни Иван Обрейков. Той добави, че е заменена част от инсталацията за софтуерен сняг с оръдия, които са двойно по-производителни при нужните минусови температури.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР