По темата със свалянето на украинското знаме от сградата на

...
По темата със свалянето на украинското знаме от сградата на
Коментари Харесай

Председателят на Столичния общински съвет: От 1 юни въпросът с топлата вода на София остава отворен

По тематиката със свалянето на украинското знаме от постройката на Столична община от депутати от " Възраждане " ръководителят на СОС дефинира случката като " трагикомедия ".

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев обясни в утринния блок на bTV, че топлата вода за софиянци е обезпечена до 31-ви май в това число, само че от 1-ви юни този въпрос " става отворен ".

,,Създаден е спешен проект, който следи наличностите, изслушахме и управлението на " Топлофикация ". Имаме уверението, че за месец май ще има доставки на нужните количества, само че от 1-ви юни въпросът става отворен, защото тогава чакаме самата страна да извърши обещанията си и да нямаме проблеми с доставките``, изясни Георгиев.

Това е една трагикомедия – трима депутати и една вишка. Охраната е пробвала да си свърши работата, само че му било обяснено, че са депутати и имат имунитет. Очевидно търсейки известност, са подготвяли тази провокация. Смятам, че би трябвало да има едно базисно почитание и нормалност в политиката, разяснява Георгиев.

На въпрос за ориста на Паметника на руската войска в столицата Георгиев уточни, че страната е тази, която би трябвало да заеме позиция по тематиката.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР