по света са намалели през 2018 и 2019 година, но

...
по света са намалели през 2018 и 2019 година, но
Коментари Харесай

ЮНЕСКО: Журналистиката продължава да е опасна професия

по света са намалели през 2018 и 2019 година, само че представителите на медиите се сблъскват с други форми на похищения, съобщи в отчет, представен от Франс прес.
В отчета се акцентира, че " публицистиката продължава да е рискова специалност " с растящи опасности в страните, в които няма въоръжени спорове. "
 Журналистите към този момент ще могат да пазят източниците си на информация даже от съда Журналистите към този момент ще могат да пазят източниците си на информация даже от съда
Журналистите към този момент няма да са задължени да издават анонимните си източници на информация даже при правосъдно дело. Това планува смяна в...
Журналисти са убивани по тази причина, че са правили репортажи за корупция, за нарушение на човешките права, за закононарушения против околната среда, за противозаконните форми на трафик и за политически нередности, осведоми ЮНЕСКО.
Изтъква се и че публицистите са подложени на други форми на похищения като (и онлайн, и отвън мрежата), като изключително наранени от това са журналистките.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР