По света има толкова завладяващи хотели, които впечатляват с дизайн

...
По света има толкова завладяващи хотели, които впечатляват с дизайн
Коментари Харесай

Най-добрият хотел в света се намира в Италия

По света има толкоз завладяващи хотели, които впечатляват с дизайн и обслужване - от първокласни в огромните градове, сгушени в короните на дърветата в Мексико, до спокойни даже в Токио. Но един хотел побеждава всички съперници и получава влиятелното отличие " Най-добър хотел в света ".

Класацията " 50-те най-хубави хотела в света " е формирана от едни от най-хубавите специалисти в промишлеността.

Обединеното кралство се показва чудесно в нея. Четири хотела в Лондон попадат в листата на 50-те най-хубави хотела, както и Gleneagles в Шотландия, който бе класиран преди всичко по гостолюбие. Европа е извънредно сполучлива, като повече от половината от първите 50 места са заети от хотели на континента. 18 от 50-те най-хубави хотела се намират в Азия, като Rosewood Hong Kong е на второ място.

Но зашеметяващият Passalacqua в Италия е коронован като най-хубав от най-хубавите за 2023 година

Разположен на блестящия бряг на езерото Комо, този бутиков хотел изпъква с италианско великолепие, само че с помощта на единствено 24-те си стаи за посетители предлага умерено леговище - задачата е да се почувствате като в частен дом.

Хотелът се обитава във вила от XVIII век, ситуирана в красиви терасовидни градини край езерото. Стаите в хотела са ситуирани в три здания: главната вила, Palazz (бивша конюшня) с осем стаи и Casa al Lago с четири стаи, която е ситуирана на самия бряг на езерото.

Майсторството и стилът, които характеризират този превъзходен парцел, изрично потвърждават, че той е заслужен победител. 

Това, което прави успеха още по-впечатляваща, е, че този хотел е напълно нов на сцената. В коментар за Forbes Тим Брук-Уеб, ръководещ шеф на класацията " 50-те най-хубави хотела в света ", споделя: " Огромни поздравления за Passalacqua за достижението да се класира преди всичко единствено две години след откриването си ".

Вкусното, само че семпло меню на хотела се състои от обилие от локални сезонни съставки, които се подготвят в очарователна открита кухня и се сервират на терасата. Има и стратегия от безвъзмездни действия, в това число клас по подготвяне на джелато.

Живописното местонахождение, безупречният жанр и удобствата на хотела, които включват сауна, парна баня и фитнес център, няма да пощадят бюджета ви. Цената за нощувка в тази вила стартира от 1215 евро.  

Ето и 10-те най-хубави хотела през 2023 година съгласно ранглиста на 50-те най-хубави хотела в света, съгласно TravelNews:

Passalacqua, Moltrasio, Италия

Rosewood, Хонконг, Китай

Four Seasons Bangkok at Chao Phraya River, Банкок, Тайланд

The Upper House, Хонконг, Китай

Aman, Токио, Япония

La Mamounia, Маракеш, Мароко

Soneva Fushi, Малдиви

One&Only Mandarina, Пуерто Валярта, Мексико

Four Seasons Firenze, Флоренция, Италия

Mandarin Oriental, Банкок, Тайланд
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР