По света хората приготвят специални храни за новата година, за

...
По света хората приготвят специални храни за новата година, за
Коментари Харесай

За новата година юфката и зеленчуците в шанхайски стил предвещават вкус -- и просперитет?

По света хората подготвят специфични храни за новата година, с цел да символизират шанса или благосъстоянието, постоянно черпейки от обичаи, датиращи от епохи. В Източна Азия, да вземем за пример, формата на юфката съставлява дълъг живот, до момента в който зелените предвещават просперираща година.

За да започнете 2024 вярно, пробвайте и двете в това пържене в шанхайски жанр от нашата книга “ Нудълс “, който приспособява обичани ястия с юфка по целия свят за американски домашни готвачи. Обикновено юфката в това ядене, наречено cu chao mian, е дебела, дъвчаща и пшенична и придава на просто подправеното пържено месо огромна част от неговата прелест. Японският удон е сходен на външен тип и текстура и защото е по-лесно да се откри в изсушена форма в супермаркетите, това е, което пожелаваме в нашата версия на ястието.

За зелените харесваме бок чой - това по-крехките листа и по-хрупкавата основа са като два зеленчука в едно. Не забравяйте да измиете и изсушите бок чой преди готвене, с цел да премахнете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР