По-страшна пандемия от коронавируса върлува сред поп фолк певиците -

...
По-страшна пандемия от коронавируса върлува сред поп фолк певиците -
Коментари Харесай

Заразно е: И Анелия се окепази след Камелия и Преслава СНИМК...

По-страшна пандемия от ковид върлува измежду поп фолк певиците - намаляването на носа, написа Hotnews.bg. След като Камелия възпламени същинска война сред почитателите си с интервенцията, която трансформира носа й в чип, в този момент с нов нос се появи и Анелия.

Тя е много спестовна откъм фотоси в инстаграм, а участия няма от месеци, тъй че е доста мъчно да се разбере по кое време е прибягнала до разкрасителната процедура. Факт е обаче, че фотографията, която качи преди часове е първата с новия нос, който също е чип като на Камелия. Феновете незабавно я разконспирираха. „ Какво се побъркахте с тази ринопластика? “, пита обожател.



Преслава, която още преди години се трансформира в вест №1 с нейната интервенция, резервира безмълвие под издайническата фотография, само че харесва новия тип на колежката си с емотикон. Явно изолацията, неналичието на мъж и на работа са предиздвикали певицата да смени външността си. " Искам мъж в живота си, само че го няма, за жалост. Нормален човек съм и аз жадувам за това ", показа преди време фолкпевицата.

" Отдала съм се на духовни практики в тая пандемия и на щерка си Ивон. Дразнят ме писанията, че съм й разрешила да си направи корекции, това е полуда и въобще не е правилно. Напълно естествено си е детето ", изясни певицата, която в този момент сама се появи с промяна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР