По случая е образувано и се води досъдебно производство срещу

...
По случая е образувано и се води досъдебно производство срещу
Коментари Харесай

Ново Зверство, България Онемя! Вили Георгиев Се Ядоса На Съпругата Си, Извади Ножа И Направи Най-Страшното!

По случая е формирано и се води досъдебно произвеждане против Вили Георгиев. Задържането е по искане на Софийската районна прокуратура.

Мъжът е упрекнат за това, че на 31.12.2017 година, към 19.00 часа вечерта, в дома им в село Кривина, след зародил спор посред им, той опрял нож в гърлото на брачната половинка си – свидетелката С. М., при което й предизвикал порезна рана и направил придвижвания, наподобяващи ликвидиране, като това заканване би могло да възбуди у потърпевшата състоятелен боязън за реализирането му.

Описаното действие съставлява закононарушение по член 144, алинея 3, вр. алинея 1 Наказателен кодекс, за което се планува наказване отнемане от независимост до шест години.

С оглед високата социална заплаха на действието и дееца (който към този момент е осъждан за друго престъпление), наблюдаващият прокурор е постановил задържане на причинителя за период до 72 часа, като през днешния ден - на 3 януари, е подал и искане до СРС за взимане по отношение на Георгиев на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

С определение на съда от същата дата настояването на СРП е почетено, като на Георгиев е избрана най-тежката мярка за неотклонение.

Разследването продължава, като то ще завърши в оптимално къс период, прецизират от прокуратурата.

Предвид налични данни по делото са конфискувани от вкъщи на Георгиев муниции, следва осъществяване на преценка за покачване на обвиняване против него и по член 339, алинея 1 Наказателен кодекс.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР