По случай 8 март - Международен ден на жената, ДКЦ

...
По случай 8 март - Международен ден на жената, ДКЦ
Коментари Харесай

ДКЦ „Софиямед“ с VIP профилактичен пакет за женско здраве по случай 8 март

По случай 8 март - Международен ден на дамата, ДКЦ „ Софиямед “ предлага на всички дами профилиран VIP пакет за диагностика и профилактика на женското здраве, оповестиха от лечебното заведение. Той се предлага в 2 форми-основен и уголемен, и съдържа проучвания и съвещания с топ експерти от медицинския комплекс, съобразени с най-честите здравословни проблеми при младите дами и при по-зрелите в менопауза.

Жените сами могат да изберат посредством кой VIP пакет да извършат своята профилактика и диагностика. В главния пакет са включени обзор от акушер-гинеколог със профилирани проучвания, в това число за карцином на шийката на матката, и обзор от експерт по образна диагностика за профилактика на млечните жлези с ехограф или мамограф. В разширения VIP пакет е добавена и консултация с ендокринолог и ориентирани проучвания за метаболитни нарушавания, диагностика на функционалността на щитовидната жлеза и нейните хормони, както и ехография на коремни органи.

„ Чрез новия ни VIP пакет „ Женско здраве “ в 2 форми се профилактират болести, които могат да обиден дамите както в млада възраст, по този начин и преди и след менопаузата. Така да вземем за пример, за дамите до 40г. ще бъде подобаващ главният VIP пакет, а за дамите над тази възраст- разширеният. Консултациите, прегледите, както и проучванията, включени във VIP пакетите се организират в авансово в съгласие с пациента време от деня, с личен помощник, който се грижи за цялостната организация на профилактиката. След привършване на диагностичния развой, в границите на деня пациентът получава от съветвалите го специалисти рекомендации за държание и терапия и в случай че се наложи предопределение на спомагателни проучвания и съвещания “, разяснява доктор Тинка Данчева, шеф на ДКЦ „ Софиямед “.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР