По случай 4 октомври - Световен ден за защита на

...
По случай 4 октомври - Световен ден за защита на
Коментари Харесай

Изложба по случай Световния ден за защита на животните

По случай 4 октомври - Световен ден за отбрана на животните, Организацията за отбрана на животните “Четири лапи “, със специфичното подпомагане на Столична община, откри галерия със фотоси под мотото " Осинови любовта ".
Изложбата е свършек на конкурс, който се организира през лятото като част от осведомителната акция, отдадена на проблемите на бездомните животни “Осинови.ме ". В рамките на състезанието бяха получени близо 100 фотоси, които изобразяват в един кадър отношението на създателите им по тематиката.
Всички фотоси са включени в изложбата и могат да бъдат забелязани в градинката “Кристал ” в столицата до 14-ти октомври. Всеки кадър е съпроводен и с къса история на сниманото животно - избавено, осиновено или към момента скитащо по улиците на България.
“Всички, които участваха в състезанието потвърдиха, че хората в България не са равнодушни към тази обществена тематика и тя е с голямо значение за всички нас и решаването на казуса генерално към този момент не е просто фантазия. ”, споделя Явор Гечев от “Четири лапи ”.
Кадрите, които можете да видите в градинката “Кристал ”, са трогателни, отразяват действителността на оцеляващите животните на улицата или описват истории с добър край за късметлиите, намерили си стопани-осиновители.
“Осинови.ме “ има амбициозната цел да ангажира вниманието на обществото като ускори информираността му за проблемите, свързани с живеещите на улицата или в приюти бездомни животни. Основната задача на акцията е да въодушеви повече хора да осиновяват животни, както и да помогне за възпитанието на съответна просвета във връзка с развъждането на домашни животни по принцип. Всички начинания на “Осинови.ме “ са ориентирани към разрешаването на проблемите, свързани с бездомните животни и дават образец за вярното отношение към тях.
Вижте фрагменти от изложбата в галерията ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР