По-скоро изключвам участие на надзиратели в бягството, проверяваме всички лица

...
По-скоро изключвам участие на надзиратели в бягството, проверяваме всички лица
Коментари Харесай

МВР: Избягалите от затвора - вече в чужбина?

По-скоро изключвам присъединяване на надзиратели в бягството, ревизираме всички лица и версии. Това разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. Комисар Младен Маринов във връзка избягалите през вчерашния ден от Софийския затвор двама закоравели нарушители. Цяла нощ са разпитвани съкилийниците на бегълците Радослав Колев и Владимир Стефанов. Издирването им продължава, съобщи БГНЕС.

Маринов акцентира, че се работи по всички вероятни версии, само че към момента няма изясненост за метода, по който са избягали двамата нарушители. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи предизвести, че бегълците са изключително рискови и в случай че някой има сведения за тях, да не подхваща никакви дейности, а да потърси неотложно органите на реда като анонимността им е обезпечена. Според него е допустимо бегълците да са към този момент отвън страната, по тази причина са оповестени за интернационално търсене.

БГНЕС напомня, че двама въоръжени пандизчии нападнаха защитата и избягаха от Софийския затвор. Бягството е станало в 15:45 ч през вчерашния ден. Избягалите пандизчии са Радослав Колев, рецидивист, наказан на 26 години затвор за ликвидиране и Владимир Стефанов, наказан на 30 години затвор за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР