По-скоро изглежда възможно да има правителство и това е добра

...
По-скоро изглежда възможно да има правителство и това е добра
Коментари Харесай

Дончев: ИТН, ДБ, ``Изправи се`` и ДПС вече имат мнозинство, за да направят правителство |

По-скоро наподобява допустимо да има държавно управление и това е добра вест. Парламентарните групи на  Има Такъв Народ, Демократична България, " Изправи се! " плюс Движение за права и свободи - с тази поддръжка ще има болшинство, допустима е в допълнение и поддръжка от Българска социалистическа партия.

Това предвижда пред bTV някогашният вицепремиер и сегашен народен представител от ГЕРБ Томислав Дончев.

Подобно държавно управление, изключително при гласуването на ръководителя на Народното събрание, има болшинство, означи той.

По всяка възможност ние би трябвало да се нагърбим с това да изпълняваме функционалността на съпротива, счита депутатът от ГЕРБ.

По думите му няма качествено ръководство без качествена съпротива и от ГЕРБ са подготвени да бъдат такава. 

Според Томислав Дончев служебното държавно управление стартира внушения за злоупотреби на ГЕРБ:

" Служебното държавно управление беше нападателен участник в изборния развой. С единствената цел: колкото се може повече да ерозира нашата поддръжка. Това не е явно, това е очевадно. "

Дончев означи, че не оспорва правата на която и да е политическа фигура да прави каквито си изиска политически мнения, само че " едно е да се вършат мнения, друго е да се вършат внушения ".

Според него намесата на Министерство на вътрешните работи в работата на деятели на ГЕРБ не може да се приема за част от демокрацията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР