По-шокиращи от голите снимки на Деми Мур на корицата на

...
По-шокиращи от голите снимки на Деми Мур на корицата на
Коментари Харесай

Деми Мур с още шокиращи разкрития

По-шокиращи от голите фотоси на Деми Мур на корицата на Harper`s Bazaar са единствено следващите разкрития за персоналния живот на актрисата.

В в детайли изявление за The New York Times Деми Мур загатва за някои от акцентите в автобиографията си " Inside Out ", която в Съединени американски щати излиза на 24 септември.

Днес актрисата вижда себе си като изкупителна жертва на развлекателна промишленост, която се е отнасяла по друг метод с мъжете и дамите артисти. Тя разкрива, че доста добре си спомня какъв брой повече е печелил от нея Брус Уилис (който тогава ѝ е бил съпруг) за функциите си, както и че не е било по никакъв начин почтено хонорарите за основните функции на актрисите да са в пъти по-ниски от тези на актьорите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) на Сеп 12, 2019 в 5:02 PDT

Деми Мур не се тормози да приказва и за доста персонални тематики - от мъчителното си детство до това по какъв начин децата й са й помогнали да стане майката, която е през днешния ден.

" Когато бях дребна се наложи да спася майка си от предозиране. Използвах дребните си пръсти, с цел да бръкна в устата й и да я накарам да повърне. Нещо в мен се счупи тогава и с детството ми бе свършено. "

Освен всички проблеми детството ѝ, поради нарокоманията на майка ѝ, Деми Мур е претърпяла и още по-тежки моменти в живота си, сред които безспорно попада спонтанният аборт по време на брака й с Аштън Кътчър.
 Снимка 443673

Двойката е очаквала момиченце, което са щели са кръстят Чаплин Рей, само че Деми помята в шестия месец. Оттогава актрисата не стопира да упреква себе си за случилото се, тъй като по това време е злоупотребяла с " Викодин " и алкохол.

Личната изгубя се отразява доста тежко на актрисата, след което тя се подлага на рехабилитационен курс в продължение на няколко години.

Въпреки щастливите моменти, които двамата са имали, Деми Мур твърди, че връзката с него в действителност доста повече ѝ е взела, в сравнение с ѝ е дала.

Тя признава и че раздялата ѝ с Аштън е била същински призрачен сън за нея. Отнело ѝ е години, с цел да преодолее следствията от раздялата и е изгубила увереността в себе си. По това време актрисата се е тормозила и от измененията, които са настъпвали в кариерата й, и то напълно свързани с възрастта.
 Снимка 293403

Независимо от всички тежки моменти в живота ѝ и спадовете, които е имала, тя въпреки всичко е съумяла още веднъж да стъпи на краката си и то с помощта на трите си дъщери, които са я научили по какъв начин да бъде майката, която е през днешния ден.

Мур също по този начин споделя, че децата ѝ са били доста сюрпризирани да прочетат историята на майка им в автобиографията, тъй като някои от детайлностите за живота ѝ актрисата е крила с години от тях.
 Деми Мур, Harper's Bazaar и голата корица за октомврийския брой на изданието
Деми Мур единствено по шапка

Актрисата още веднъж провокира възторг с гола корица
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР