По-сериозните инвеститори в биткойн вече имат възможността да използват за

...
По-сериозните инвеститори в биткойн вече имат възможността да използват за
Коментари Харесай

Да купиш луксозен апартамент за 50 биткойна? Вече е възможно в Дубай

По-сериозните вложители в биткойн към този момент имат опцията да употребяват за нещо в действителност огромно вложенията си, като да вземем за пример нов апартамент освен това не къде да е, а в Дубай.

Местният комплекс Aston Plaza and Residences предлага студиа против 30 биткойна, както и едностайни жилища за към 50 биткойна, равняващи се на близо 242 $. Цените обаче може да варират, тъй като те са закрепени към $, оповестява CNN Money.

Ако даден покупател обаче е решен да си закупи жилище онлайн посредством криптовалутата, нейната цена се фиксира за 15 минути, през които би трябвало да бъде осъществена покупката.

По думите на Мишел Моне, който е част от парньорска компания по плана, още жилища ще бъдат пуснати за продажба от октомври за хора, които имат интерес да пазарят парцели с криптовалута.

" Искаме да дадем опция на биткойн общността. Това е добър метод за потребителите да търгуват своята цифрова валута за нещо материално ", разяснява той.

Комплексът, в който се намират първокласните жилища, разполага с няколко плувни басейна, външно кино и търговски център.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР