По решение на турските власти временно е преустановено движението на

...
По решение на турските власти временно е преустановено движението на
Коментари Харесай

Заради коронавируса: Спира се временно международния влак България – Турция

По решение на турските управляващи краткотрайно е прекратено придвижването на интернационалния бърз трен България – Турция, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
България е в изключително състояние до 13 април поради ковид Това взеха решение депутатите единомислещо по предложение на кабинета
На границата с Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “ трафикът е извънредно натоварен на излаз за товарни коли.

Във връзка с епидемиологичната конюнктура на влизане в Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капъкуле “, турските управляващи са инсталирали термокамера за премерване на температурата на пасажерите. Това може да докара до закъснение на прекосяването, предизвестяват от Министерство на вътрешните работи.

До второ разпореждане краткотрайно се прекратява прекосяването на хора и МПС през сръбските пунктове Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Олтоманци “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Стрезимировци “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Брегово “. Трафикът за и от Сърбия се пренасочва към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Връшка чука “.
Регистрираните с COVID-19 у нас остават 23 – на възраст сред 4 година и 77 година Децата са три, само че нямат никакви признаци
На границата със Северна Македония пасажери, идващи от рискови дестинации, ще бъдат пропускани единствено през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево “ – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Деве Баир “.

На границата с Румъния – на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе – Дунав мост “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин –Дунав мост “ трафикът е натоварен на излаз за товарни коли.
Фандъкова: Затваряме учебните заведения в София за седмица от понеделник Обсъжда се разновидността да се мине на онлайн образование
Чуждите жители, а също и българските, пътуващи за Румъния от Италия, Китай, Иран и Южна Корея, без значение от вида превоз, с който влизат в страната ще бъдат сложени под наложителна 14-дневна карантина.

Товарните транспорти над 3,5 тона са освободени от наложените ограничавания на придвижването.

Гореспоменатите ограничения и ограничавания ще се ползват и върху морските и речните транспорти.

На границата с Гърция трафикът e естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР