По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

Началникът на Софийския затвор и шефът на затворите хвърлиха оставки

По предписание на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и след инспекция на място министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила изиска оставките на краткотрайно преназначения на длъжността основен шеф на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ Свилен Цветанов и началника на пандиза в София Петър Кръстев.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на правораздаването.

Оставките са признати от министъра, като длъжностите им ще бъдат краткотрайно заети от чиновници на Главна дирекция „ Охрана “ към Министерство на правораздаването.

Работата на комисията по изясняване на събитията и обстоятелствата по отношение на бягството на лишените от независимост за тежки закононарушения Владимир Пелов и Радослав Колев продължава.

След показване на отчета от Комисията до 12 април ще бъдат подхванати дисциплинарни ограничения по отношение на дейностите на директно виновните чиновници, вследствие на които е осъществен този извънредно тежък случай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР