По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев, със заповед на

...
По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев, със заповед на
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява дейността на прокурор Николай Николов

По предписание на основния прокурор Иван Гешев, със заповед на Апелативна прокуратура - Велико Търново, е предоставена инспекция по отношение на цялостната активност на прокурор Николай Николов в Окръжна прокуратура - Русе за период от три години, оповестяват от държавното обвиняване.

Проверката ще обхване всички предоставени на магистрата преписки и каузи, участия в правосъдни съвещания, както и възможни пропуски или нарушавания при реализиране на пълномощията му. Ще се ревизира и възможната му връзка с обвинения П.Б. или представлявани и ръководени от него юридически лица.

Проверката следва да завърши с писмен отчет, съдържащ данни за тестваните материали, констатации, заключения и оферти в период до 10.07.2020 година
 Бобоков ходатайствал за назначението на Николай Николов за прокурор
Бобоков ходатайствал за назначението на Николай Николов за прокурор

Страхувам се за живота си

Отделно от това в Отдел 06 на Върховна касационна прокуратура е почнала инспекция за вероятно осъществени нарушавания на Кодекса за етично държание на българските магистрати от страна на Николай Николов , прокурор при ОП-Русе.

Прокуратурата декларира, че ще е безкомпромисна в дейностите си при установени случаи на нарушавания или закононарушения , осъществени от представители на прокуратурата, без значение от тяхната служба и сан.

Припомняме, че преди дни стана ясно, че предприемачът Пламен Бобоков е ходатайствал за назначението на прокурор Николай Николов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР