По-рано това лято Blizzard заявиха ясно, че са си взели

...
По-рано това лято Blizzard заявиха ясно, че са си взели
Коментари Харесай

Diablo IV ще получава по един експанжън на година

По-рано това лято Blizzard обявиха ясно, че са си взели записка с предходния Diablo и новата игра ще бъде подсигурена с задоволително следпремиерно наличие под формата главно на сезони и обичайни експанжъни. През юли в изявление за Kinda Funny Games, генералният управител на Diablo IV Род Фъргюсън съобщи дори, че студиото към този момент работи по две огромни допълнения. А в този момент имаме и повече изясненост във връзка с проекта на Blizzard за Diablo IV, като информацията идва още веднъж от Фъргюсън.

„ Когато погледнете старта на играта и първия сезон, ще видите построяването на една основа, върху която ще надграждаме в бъдеще. Тримесечните ни сезони, годишните ни експанжъни – това са нещата, над които се фокусираме за нашата жива услуга “, изяснява за Dexerto Фъргюсън.

Изявлението му се явява първото споменаване на експанжъни от представител на Blizzard, като до този месец знаехме само за сезоните, излизащи на всеки три месеца. Следващият подобен – Season of Blood – излиза на 17-ти октомври. Фъргюсън обаче не разкрива какъв размер като наличие може да чакат играчите, дали ще са безвъзмездни или не, и в случай че са – какъв брой ще е цената им. Шериф Саид от VG24 напомня, че Blizzard доставиха едвам един експанжън за Diablo III и години наред играта по този начин и не получаваше някакво значимо спомагателното наличие. Сезоните на новата игра и обещанието за появяването на един експанжън на година, показва, че хората от студиото са си взели поука и са се вслушали в гласа на геймърите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР