По-рано тази седмица в британските и италианските медии се появиха

...
По-рано тази седмица в британските и италианските медии се появиха
Коментари Харесай

Васьор отрече слуховете, че Ферари иска да привлече Хамилтън

По-рано тази седмица в английските и италианските медии се появиха спекулации, че отборът на Ферари приготвя обилно предложение, с което желае да притегли Люис Хамилтън за старта на сезон 2024 във Формула 1.

Преди началото на уикенда за Гран При на Монако ръководителят на „ Черните кончета “ Фредерик Васьор разяснява тези спекулации и съобщи, че Скудерията не е изпращала никаква оферта към Хамилтън. Французинът също по този начин добави, че във Ферари сега се работи по удължаването на договорите на Шарл Леклер и Карлос Сайнц. Контрактите и на двамата с отбора от Маранело изтичат в края на 2024 година.
 Слух: Ферари с обилно предложение към Хамилтън за 2024 година Слух: Ферари с обилно предложение към Хамилтън за 2024 година
„ Преди две седмици вие (медиите) изпратихте Карлос (Сайнц) в Ауди. Миналата седмица вие изпратихте Шарл (Леклер) в Мерцедес и в този момент аз оставам тук самичък. Много добре знаете, че в този стадий на сезона всяка седмица ще имате друга история. Сега твърдите, че сме изпратили оферта на Люис, само че такава няма.

„ Не сме водили никакви полемики. Аз мисля, че всеки тим би се радвал, в случай че може да разчита на Хамилтън и в случай че някой ви каже друго, то това ще е неистина. Ако съм приказвал с Хамилтън, то това е било за последните 20 години, постоянно си приказваме и аз не желая да спирам да си приказвам с него единствено тъй като вие ме преследвате.

„ Ние водим договаряния с Шарл и Карлос и аз не желая да трансформирам нищо единствено тъй като някой пуска клюки, че Люис ще пристигна и ние ще би трябвало да освободим един от двамата “, сподели Васьор.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР